zondag, juli 10, 2005

Sergei Gonchar

En wat is uw grootste misser in de Tourtoto van dit jaar?

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hee, doe je mee aan de Rondemaster?

Ik had Kirsipuu ergens opgenomen, maar daar mag je reserves doen, dus da's wel mooi. Die knakkers met Cooke beginnen met een klimmer minder aan de alpen.

Met Rondemaster had ik Wrolich niet in de derde etappe opgesteld en sindsdien gaat zo'n beetje alles mis. Gisteren had ik wel zo'n beetje alle renners van de tussentijdse kopgroepen.

9:42 p.m.  
Blogger Ludo said...

nee niet aan de Rondemaster, wel aan de redelijke grote toto van het lokale krantje. Het gaat wel redelijk, inmiddels opgeklommen naar de 181e plek in het algemeen klassement. (En de top 500 wordt elke dag in de krant afgedrukt, hiephoi!)

De grote truc bij die toto's is volgens mij om heel conversatief te denken. Ik heb altijd de neiging om allerlei exoten en jokers op te stellen en dan heel blij te zijn als ze een keer wat punten halen. Maar aan "een keer wat punten" heb je natuurlijk niks..

9:35 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

Ja, precies, bij de meeste poules is conservatief denken winnend. Kijk, als jij Armstrong niet opneemt en hij valt inderdaad zwaar door de mand heb jij er alleen maar wat aan als je in plaats van Armstrong niet een door dezelfde mand vallende Zubeldia opneemt ofzo. Alleen bij heel veel deelnemers zou je wat exoten nodig kunnen hebben. Maar dan kun je beter met meerdere teams meedoen. Of je gewoon realiseren dat je die eerste prijs (bij Rondemaster mag je naar de rennersparty op Curacao...) toch niet wilt willen.

10:04 a.m.  
Blogger Ludo said...

hehe ja dat is echt het laatste wat je wil winnen. "Ons" lokale krantentotootje heeft een vergelijkbare hoofdprijs: gezellig naar de ronde van Zeeland! (+ iets van een digitale camera ofzo)

12:36 p.m.  

Een reactie posten

<< Home