dinsdag, december 28, 2004

De Week (van 28-12-04)

*O Brother Where Art Thou? OST
De film was weer op tv. 2e keer viel'ie behoorlijk tegen. Vrij traag enzo. Maar films zijn net als boeken, nooit een 2e keer lezen.. Soundtrack blijft wel erg geinig. Jammer dat Clooney A Man Of Constant Sorrow niet zelf zingt. Hoewel.. Het zal wel beter zijn zo..

*Sufjan Stevens - Hark! Songs For Christmas (Volume I,II,III)
Ceedeetjes die Sufjan met Kerst jaarlijks schijnt te maken en aan zijn vrienden uitdeelt. Natuurlijk belandt dat vroeg of laat op internet en kunnen wij meegenieten.

*Sophie en Arthur OST
Een lolamoviola filmpje. Cliché verhaaltje, maar dat maakt me juist blij. Fijne soundtrack die zich in zijn geheel al op mijn pc bevond. Phoenix, Nick Drake, Solo etc. Herontdekking was wel Love For Granted van Phoenix, the kings of slick pop.
Je kunt de film zowaar in zijn geheel downloaden, nee toch maar streamen: http://www.wellingvideo.nl/sophie.htm
Wat me met name uiteindelijk wat tegenviel was het moment waarop Arthur een soort liefdesspeech houdt. Die speech is nogal goedkoop, het zou mooi zijn als die uiting van zijn liefde voor Sophie verpakt was geweest in wat "2de wereldoorlog meets filosofie" laagjes. Bekijk de film en je snapt het, zal ik maar zeggen, want dat zou echt logischer en mooier geweest zijn.